kinderopvang of gastouders

Speciaal voor grootverbruikers

Werk je in een kinderopvang of gastgezin, dan weet je vast wel hoeveel wegwerpluiers er per dag doorheen gaan. Met de wasbare luiers van HappyBear kun je bijdragen aan een beter milieu, de gezondheid van de kinderen en ook nog eens flink besparen op de kosten. De wasbare luiers kunnen worden gewassen door een wasserette met een haal- en brengservice bij je in de buurt. Je collega’s kunnen zich dan volledig richten op de kinderen en hoeven zich niet druk te maken over het wassen van de luiers.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Wij rekenen uit hoeveel je kan besparen en denken graag met je mee om er een succes van te maken. Wij hebben aantrekkelijke financiële leaseregelingen voor kinderopvangcentra en gastouders.

Aantrekkelijke mogelijkheden

Become a Reseller

HappyBear is verkrijgbaar bij vele winkels en webshops in Europa. Ben je geïnteresseerd om HappyBear producten in je assortiment op te nemen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Nog niet overtuigd?

  • Wij helpen je graag met de introductie van onze producten bij je in de winkel
  • Je ontvangt voldoende promotiemateriaal zoals flyers, een product display en informatiemateriaal voor geïnteresseerde klanten.
  • In overleg geven wij workshops voor klanten in de winkel
  • Wasbare luiers ingewikkeld? Helemaal niet! Wij geven medewerkers training op locatie, waarna ze zich wasbare luier expert mogen noemen!
  • Correcte en snelle garantieafhandeling
  • Aantrekkelijke marges

Neem contact met ons op

Word een HappyBear reseller