De kwaliteit van Happybear

milieuvriendelijk en zeer goed absorberend

Alle producten van HappyBear zijn uitgebreid getest op schadelijke chemicaliën en worden gemaakt van de beste kwaliteit stoffen die verkrijgbaar zijn.

Beter voor het milieu

Meerdere nationale en internationale instellingen hebben aangetoond dat wasbare luiers beter zijn voor het milieu, waaronder de Nederlandse Consumentenbond en Milieucentraal. Door het gebruik van wasbare luiers wordt de hoeveelheid restafval van gezinnen die overstappen op wasbare luiers aanzienlijk verminderd. Dit geldt helemaal als de luiers voor meerdere kinderen (achtereenvolgens) gebruikt worden.

Zeer goed absorberend

Het heeft vele maanden testen en ontwerpen gekost, maar de perfecte luier is geboren! Uit onze testen is gebleken dat onze bamboe luier de best absorberende wasbare luier die er nu verkrijgbaar is.

Dutch design

Alle producten zijn ontworpen in Nederland en gefabriceerd in samenwerking met een gecertificeerd en ervaren familiebedrijf in China.

Dit is waar wij voor staan

Happybear houdt van wasbaar

Een bijdrage aan een betere wereld

Kwaliteit en service staan bij onze op de eerste plaats. Onze producten worden gemaakt van kwalitatief goede en veilige stoffen en worden geproduceerd onder goede omstandigheden. Met HappyBear willen wij een bijdrage leveren aan een beter milieu. Bij elk verkocht product zullen wij een deel van de opbrengsten doneren voor een beter klimaat.

Met HappyBear willen wij een bijdrage leveren aan een beter milieu

Wasbare luiers moeten weer “normaal” worden

Wij blijven onze producten ontwikkelen om de beste kwaliteit te leveren, waarbij wij het milieu zo min mogelijk belasten. Wij willen dat het gebruik van wasbare luiers in de toekomst net zo normaal wordt gevonden als het geven van borstvoeding. HappyBear zal zich inzetten om meer bewustwording te creëren bij (aanstaande) ouders.

We wisten dat het beter kon

Het ontstaan van Happybear

HappyBear is opgericht in 2018 door twee jonge vaders. Als kersverse ouder komt er veel informatie op je af en wil je het best voor je aankomend kindje. Alsof de naam uitzoeken nog niet moeilijk genoeg is moet je met een hoogzwangere vrouw vol met hormonen, de keuze maken of ‘jullie’ borstvoeding gaan geven en of je wellicht wasbare luiers wil gaan gebruiken.

De perfecte wasbare luier? Die zat er nog niet tussen.

Gelukkig was de keuze voor wasbare luiers snel gemaakt, maar dan beland je uiteindelijk in de magische wereld van wasbare luiers. Zoveel merken en goedbedoelde adviezen dat wij uiteindelijk veel verschillende luiers en merken hebben uitgeprobeerd. Het ene merk werkte beter dan de ander, maar de perfecte luier zat er niet tussen. Dit was de start van HappyBear.